Meniu Închide

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Accesul și utilizarea website-ului sunt supuse următoarelor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea website-ului în calitate de vizitator, precum și accesul la serviciile oferite de acesta, presupun  acceptarea tuturor termenilor și condițiilor.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați Condițiile de Utilizare a acestui website vă rugăm să îl părăsiți.

DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisă la adresa contact@serviciulcontabil.ro.

Conținutul acestui website, textele, grafica, logo-ul și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Serviciulcontabil.ro.

REGULAMENTUL GENERAL DE PROTECŢIE A DATELOR

Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) a fost aprobat de Parlamentul European la 14 aprilie 2016 . Acesta va intra în vigoare la 20 de zile de la data publicării sale în Jurnalul Oficial al UE și va fi aplicat direct în toate statele membre la doi ani după această dată. Data de executare: 25 mai 2018.

GDPR aduce elemente de noutate introducând drepturi noi pentru persoanele vizate și consolidează unele dintre drepturile care existau deja în legislația europeană. Astfel, persoanele fizice vizate de prelucrarea datelor au următoarele drepturi generale:

♦ Dreptul de a fi informat

♦ Dreptul de acces

♦ Dreptul la rectificare

♦ Dreptul de ştergere

♦ Dreptul de a restricţiona procesarea

♦ Dreptul la portabilitatea datelor

♦ Dreptul la obiecţie

DEZABONARE NEWSLETTER

Dacă veţi dori să vă dezabonaţi de la Newsletterul Serviciulcontabil.ro şi să nu mai primiţi mesaje din partea noastră, o puteţi face cu un simplu click pe linkul de jos a oricărui newsletter, sau puteţi solicita oricând prin trimterea unui mesaj catre contact@serviciulcontabil.ro stergerea datelor dvs. din baza noastră de date.

SETĂRI DE CONFIGURARE A BROWSER-ului

Pentru a bloca unul sau mai multe fisiere, Utilizatorul poate schimba setarile de configurare ale browser-ului. Pasii pentru cele mai utilizate browsere sunt:

♦ daca browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer: Utilizatorul poate da click pe „Instrumente”, in coltul superior al navigatorului sau poate selecta „Optiuni de Internet” si apoi va da click pe „Confidentialitate”. Utilizatorul va selecta setarile pe care le doreste, apoi va selecta „Aplica” si „Accepta/OK”.;

♦ daca browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: in meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta „Optiuni”, apoi va accesa meniul „Confidentialitate”, iar in meniul care va aparea, va alege „Configurare personalizata a istoricului”. Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va da „OK/Acceptare”.;

♦ daca browser-ul este Google Chrome: Utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat in coltul superior dreapta, va da „Configurare”, unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va apasa „OK”.;

♦ daca browser-ul utilizat este Safari: Utilizatorul va selecta „Preferinte”. In panoul respectiv va selecta „Confidentialitate”, iar apoi va realiza setarile pe care le doreste, urmand a da „OK”.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Serviciulcontabil.ro pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ general și se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Serviciulcontabil.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web. Acestea sunt prezentate în scop informativ,  fiind considerate utile.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de niciun fel de garanţii, explicite sau implicite. Cand efectuati clic pe butonul inscriptionat Like, actiunea dumneavoastra va avea drept urmare inregistrarea in evidentele Facebook.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Serviciulcontabil.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice.

INCHEIEREA ACORDULUI

Serviciulcontabil.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare sunteţi rugaţi să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.